Lapač zlých snů

Co je to lapač zlých snů? Pokud jste četli nějaké jiné články na toto téma týdne, asi už víte, že je to taková „ozdoba na zeď“ a zaroveň magický předmět, který slouží k „odhánění“ zlých snů. A možná jste to věděli i pokud jste ostatní články nečetli.

Já jsem jeden takový lapač zlých snů dostala k vánocům od přítele. Původně jsem o lapačích zlých snů nic nevěděla, takže mi to připadalo jako nějaká podivná ozdoba na zeď. Až když mi řekl, že je to lapač zlých snů a jak se používá, zaujalo mě to více. Zlé sny jsem totiž měla a občas mám dodnes. Ale jak se vlastně používá?
Lapač zlých snů je potřeba zavěsit za zeď v místnosti, kde spíte, nejlépe nad postel. A to stačí, i když je dobré tomu věřit, že zafunguje. Mrkající Na těch „síťkách“ v těch kruzích se zachytávají zlé sny a síťky propouštějí ty dobré, které po těch pírkách putují dolů k tomu, kdo pod nimi spí. Usmívající se U mě zafungoval, sice zlé sny občas mívám, když spím sama, ale rozhodně ne tolik, jako dřív. Takže si myslím, že opravdu funguje.
Takže jestli máte zlé sny, jako občas já, zkuste si takovýto lapač zlých snů pořídit. Uvidíte, jestli pomůže i vám, a když ne, alespoň vypadá zajímavě. Já jsem určitě spokojená. Usmívající se

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.